avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a locuit ...

În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a locuit tatăl meu cu drept viager. El s-a recăsătorit in 2017, doamna fiind înștiințată de situația de a nu avea nici un drept sa locuiască dupa decesul tatălui meu, ceea ce s-a întâmplat acum 4 luni. Eu i-am dat termen de doua luni sa părăsească apartamentul, dar ea totuși refuza sa plece. Menționez ca nu a fost nici un acord intre noi si nici nu plătește chirie. Cum procedez.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
Mara510, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara510 , utilizator 20:17, 27 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
notificati-o si evacuati-o, e simpla treaba. ea a fost in drept sa locuiasca ca sotie a tatalui cat timp a trait acesta ,atat.
gi-jane2, moderator
Actiune in evacuare pe procedura speciala durează 3,4 luni spre deosebire de procesele clasice care durează 3 ani..
Multumesc mult pentru răspuns. Aceasta procedura se face la judecătorie direct personal sau prin avocat?
Probabil tot prin o acțiune in instanta si cu executor, sau?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in instanta cu avocat daca nu va descurcati si apoi executor, da.
in notificare sa scrieti ca la judecata ii veti cere si bani pt lipsa de folosinta si de judecata si de executare.
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

O intrebare despre evacuarea unei persoane povestea pe scurt: ... Laon Laon O intrebare despre evacuarea unei persoane Povestea pe scurt: un apartament pe numele parintilor decedati, in care a locuit fratele meu si copiii (2) ai sai, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia ... 0723530099 0723530099 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia pentru rezolvarea urmatoarei probleme Am inchiriat un apartament unei familii cu contract ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma ... Mariangab Mariangab Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma poate ajuta sa fac cateva demersuri fara a avea probleme Fosta mea partenera(nu suntem ... (vezi toată discuția)