În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a locuit tatăl meu cu drept viager. El s-a recăsătorit in 2017, doamna fiind înștiințată de situația de a nu avea nici un drept sa locuiască dupa decesul tatălui meu, ceea ce s-a întâmplat acum 4 luni. Eu i-am dat termen de doua luni sa părăsească apartamentul, dar ea totuși refuza sa plece. Menționez ca nu a fost nici un acord intre noi si nici nu plătește chirie. Cum procedez.
E recomandat cu av deoarece trebuie făcută și o procedura prealabila,o notificare etc.Daca credeți ca sunt costurile mari aveți varianta de a apela la av doar pt a va redacta acțiunea și eventual notificarea.Dvs puneți în balanta cat pierdeți cu lipsa de folosinta a imobilul și cât ar costa onorariul Succes.
Se formul3aza o notificare ,care trebuie sa îndeplinească anumite condiții,se transmite chiriasului/ocupantul ilegal.Nu e asa simplu,tb văzut dacă se transmite prin executor sau prin posta ,la fel în funcție de situație etc.
Mara510
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mulțumesc frumos pentru informații. Am procedat exact așa cum mi-ați spus. Notificarea a fost trimisa prin avocat si apoi executor. Apartamentul a fost eliberat in 5 zile! Mulțumesc mult