avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a locuit ...

În apartamentul meu (contract de donație in 2008) a locuit tatăl meu cu drept viager. El s-a recăsătorit in 2017, doamna fiind înștiințată de situația de a nu avea nici un drept sa locuiască dupa decesul tatălui meu, ceea ce s-a întâmplat acum 4 luni. Eu i-am dat termen de doua luni sa părăsească apartamentul, dar ea totuși refuza sa plece. Menționez ca nu a fost nici un acord intre noi si nici nu plătește chirie. Cum procedez.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
Mara510, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara510 , utilizator 20:17, 27 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E recomandat cu av deoarece trebuie făcută și o procedura prealabila,o notificare etc.Daca credeți ca sunt costurile mari aveți varianta de a apela la av doar pt a va redacta acțiunea și eventual notificarea.Dvs puneți în balanta cat pierdeți cu lipsa de folosinta a imobilul și cât ar costa onorariul Succes.
acest răspuns util
Se formul3aza o notificare ,care trebuie sa îndeplinească anumite condiții,se transmite chiriasului/ocupantul ilegal.Nu e asa simplu,tb văzut dacă se transmite prin executor sau prin posta ,la fel în funcție de situație etc.
acest răspuns util
Mulțumesc frumos pentru informații. Am procedat exact așa cum mi-ați spus. Notificarea a fost trimisa prin avocat si apoi executor. Apartamentul a fost eliberat in 5 zile! Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare despre evacuarea unei persoane povestea pe scurt: ... Laon Laon O intrebare despre evacuarea unei persoane Povestea pe scurt: un apartament pe numele parintilor decedati, in care a locuit fratele meu si copiii (2) ai sai, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia ... 0723530099 0723530099 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune solutia pentru rezolvarea urmatoarei probleme Am inchiriat un apartament unei familii cu contract ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma ... Mariangab Mariangab Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma poate ajuta sa fac cateva demersuri fara a avea probleme Fosta mea partenera(nu suntem ... (vezi toată discuția)