avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara mic ajutor Dacă a trecut un an de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara mic ajutor Dacă a trecut un an de la hotărâre ...

Bună seara mic ajutor
Dacă a trecut un an de la hotărâre în dosar fapta conducere sub influența alcoolului
Am fost la școală de șoferi să depun dosarul și mi-a zis de o ștampilă pătrată de la Tribunalul Buftea
Un ajutor sau un număr pentru a rezolva problema și a mă băga și pe mine cineva în seamă
Cel mai recent răspuns: Emanuel111 , utilizator 11:17, 17 Aprilie 2025
Mic ajutor

Emanuel111 a scris:

Bună seara mic ajutor
Dacă a trecut un an de la hotărâre în dosar fapta conducere sub influența alcoolului
Am fost la școală de șoferi să depun dosarul și mi-a zis de o ștampilă pătrată de la Tribunalul Buftea
Un ajutor sau un număr pentru a rezolva problema și a mă băga și pe mine cineva în seamă

[

Emanuel111 a scris:

Emanuel111 a scris:

Bună seara mic ajutor

Bună ziua cum trebuie să procedez pentru a pune o ștampilă pe sentința penală
Pentru rămânerea definită și irevocabilă ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua cum trebuie să procedez pentru a pune o ștampilă ... Emanuel111 Emanuel111 Bună ziua cum trebuie să procedez pentru a pune o ștampilă pe sentința penală Pentru rămânerea definită și irevocabilă ? Pentru a putea depune ... (vezi toată discuția)
Cine aplica mentiunea "definitiva si irevocabila" pe o hotarare judecatoreasca? vecerzanu vecerzanu buna ziu....am o problema...acum o luna mi a fost suspendat permisul de conducere ppt 30 zile...am stat 30 zile iar cand mam dus sa il iau si mi sa spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Condamnare conducere sub influenta băuturilor Victorina20 Victorina20 \"Decizie penală nr. 165/A din data de 02 februarie 2018 În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ... (vezi toată discuția)