avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se da urmatoarea situatie: copilul care s-a nascut in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se da urmatoarea situatie: copilul care s-a nascut in data de ...

Se da urmatoarea situatie, copilul care s-a nascut in data de 07.08.2023, iar mama a intrat in CCC in luna octombrie, avand in vedere ca in acord cu modificarile din 19.09.2023 celalalt parinte beneficiaza de 2 luni de CCC, care este durata CCC pentru celalalt parinte, o luna sau doua?
Cel mai recent răspuns: gabriela.pop , utilizator 10:54, 9 Aprilie 2025
durata CCC pentru celalalt parinte = minim o luna
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lunile tatalui pentru copil nascut in 23.05.2023 Iuliana Teodor Iuliana Teodor Buna ziua, Copilul nostru s-a nascut in data de 23.05.2023. Eu am intrat in CCC in data de 07.08.2023. Actele le-am depus in data de 19.09.2023, chiar in ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in concediu de crestere a copilului dupa intoarcerea sotului meu la munca? biancadan biancadan Soţul meu a optat pentru concediul de crestere al copilului -nascut in 27 iulie 2014-pana la un an si eu m-am intors la serviciu. La intoarcerea lui la ... (vezi toată discuția)