avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am iesit la pensie acum un an si pana acum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am iesit la pensie acum un an si pana acum nu am primit ...

Buna ziua, am iesit la pensie acum un an si pana acum nu am primit pensia, as putea obtine daune in cazul in care acctionez in judecata casa de pensii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:58, 10 Aprilie 2025
Sesizati in scris, CNPP, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca ati sesizat CJP ce raspuns ati primit ?
Sunteti stabilit in strainatate ?
[ link extern ] -
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
Carp Mircea, utilizator
Nu am primit niciun raspuns, de acea ma gandesc sa i dau in judecata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti actiune.
Costa maxim un pachet de tigari.
Finalizarea actiunii va depasi un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea indicelui de corecție pentru unii pensionari modificată de ccr prin decizia nr.670 din 19 octombrie 2021 rududoo rududoo DECIZIA nr.670 din 19 octombrie 2021 Publicată în Monitorul Oficial nr.1157 din 6.12.2021 In sedinta din data de 19 octombrie 2021, Curtea ... (vezi toată discuția)
Accident de munca-concediu medical elisabeta05 elisabeta05 Am fost angaja ta la o firma cu contract de munca pe perioada determinata cu durata de trei luni si anume 25.05.2014_ 25.08. 2014, pe data de 08.08.2014 a avut ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de boalĂ la cea de drept Loan Loan Bună ziua.Vă rog să - mi spuneți ce am de făcut în următoarea situație:Am ieșit la pensie de invaliditate în luna mai 2024,la 62 de ani (43 de ... (vezi toată discuția)