avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Primaria nu a m sumele datorate din 2022 Băncile nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Primaria nu a m sumele datorate din 2022 Băncile nu ...

Primaria nu a mai platit sumele datorate din 2022
Băncile nu acorda credite persoanelor peste 70 ani chiar dacă e virba de 3-5 euro
Cel mai recent răspuns: unadministrator , utilizator 16:57, 11 Aprilie 2025

M am exprimat prea concis. Stimulentul pt persoanele cu handicap pe care trebuia sa îl plătească Primăria Generala pt pers cu handicap nu a mai fost plătit din 2022
O pers cu handicap cu vârsta de peste 70 nu poate face un credit pt o mașină pt ca nu băncile nu aproba. Deci dobânda pe care ar plăti o statul la credit nu se aplica pers cu handicap de peste 70 ani chiar dacă e vorba de 3-5 mii euro
Care ar fi intrebarea?
Ce se poae face pt a beneficia de aceste drepturi?

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Care ar fi intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria nu a mai platit sumele datorate din 2022 băncile nu ... unadministrator unadministrator Primaria nu a mai platit sumele datorate din 2022 Băncile nu acorda credite persoanelor peste 70 ani chiar dacă e vorba de 3-5 mii euro (vezi toată discuția)
Credit pentru persoanele cu handicap grav, conf. legii 448/2006. ce bănci acordă astfel de împrumuturi? StefanSteluta StefanSteluta Va rog frumos sa imi spuneti daca stiti ce banca acorda credit pt.persoanele cu handicap grav conf.legii 448/2006,eu am sunat la unele banci si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Lmprumut de la banca. dobanda o platesc cei de la handicap abrudanmihaaela abrudanmihaaela buna ziua.sunt o persoana cu handicap gr 1,si doresc sa fac un imprumut la banca ,dobanda fiind platita de cei de la handicap.sunt in divort si trebuie sa ... (vezi toată discuția)