avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata CAS 2025
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata CAS 2025

Buna ziua. Mi-am infiintat pfa in februarie 2024 si am declarat atunci venituri estimative, estimand ca ma voi incadra in venit net suficient de mare pt plata CAS. In 2024 NU am realizat un venit net suficient de mare pt incadrarea in plata CAS, dar dupa depunerea Declaratiei unice cu veniturile realizate, in SPV mi s-au actualizat Impozitul datorat si CASS, dar CAS ramane ca datorat cel declarat estimativ anul trecut. Va trebui sa platesc si CAS pana in Mai anul acesta? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
UngureanuE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 11:19, 11 Aprilie 2025
Buna ziua,

Nu datorati CAS dar trebuie sa depuneti rectificativa la declaratia depusa in 2024.
Termenul este tot 26 mai 2025.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
Ioana Chirita, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pf - amnistie cass venituri estimate 2024 flaviuscondrea flaviuscondrea Buna ziua! Pentru o persoana care are venituri din dividende pe anul 2023 si a depus declaratia unica prin care a declarat veniturile pe 2023, a platit si ... (vezi toată discuția)
Am un imobil inchiriat unei persoane juridice lauracali lauracali Buna ziua! Am un imobil inchiriat unei persoane juridice care in anul 2024 a retinut la sursa si a virat lunar impozitul aferent. In 2024 am depus declaratie ... (vezi toată discuția)
Bună seara, as dori câteva clarificări legate de declarația ... marcus& marcus& Bună seara, as dori câteva clarificări legate de Declarația Unică rectificativă 2024; 1.care este termenul limită ? 2.va expun pe scurt cazul meu ? - ... (vezi toată discuția)