avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Mama a mostenit impreuna cu fratele un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Mama a mostenit impreuna cu fratele un imobil si terenuri, ...

Buna ziua,
Mama a mostenit impreuna cu fratele un imobil si terenuri, ei fiind frati doar de mama, bunurile au fost realizare de bunicul mamei si bunica, dupa moartea bunicului, bunica a facut un testament fratelui mamei prin care i-a lasa partea ei de avere, dupa decesul bunicii in 2005 nu s-a facut succesiunea bunurilor, acum in 2025 fratele mamei a obtinut titlu de proprietate de la primarie ca fiind el unicul mostenitor apoi s-a inregistrat la cadastru, iar ulterior a vandut imobilul altei persoane, fara sa dezbata mostenirea si fara instiintarea mamei. Intrebarea este daca acest lucru este legal , el neavand certificat de mostenitor si cum se poate contesta acest lucru?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legalitate certificat de mostenitor Lilic68 Lilic68 Mama mea a avut un frate care a murit in anul 2005. Precizez ca parintii lor sunt decedati din anul 1996 iar fratele mamei nu avut copii. Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Mostenire CRISTINA59 CRISTINA59 As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv : Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)