avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare sume confiscate ilegal de catre executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare sume confiscate ilegal de catre executor judecatoresc

Buna ziua. Am avut o poprire pe conturile bancare înființata de executorii judecătorești. In urma acestei popriri, am platit integral de pe contul ing. Contul revolut fiind restrictionat chiar si dupa o saptamana de la plata. La un moment dat au confiscat sumele si de pe revolut, poprirea fiind deja platita. Suma confiscata este de 505 lei. Prin nenumarate mailuri trimise am reusit sa deblochez contul dar banii au ramas la ei. De 2 săptămâni tot le scriu in fiecare zi si nu imi mai raspund. Cum imi pot recupera banii? Va rog un sfat pentru ca deja m-am saturat sa le scriu fara un raspuns. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)