avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Este adevarat ca legea in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Este adevarat ca legea in ceea ce priveste obligatia ...

Buna ziua,
Este adevarat ca legea in ceea ce priveste obligatia angajatorului sa te primeasca 6 luni la locul de munca dupa terminarea ccc-ului s-a schimbat si nu mai are aceasta obligatie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 16 Aprilie 2025
Din 2021 este schimbata legea cu privire la protectia de 6 luni a celor care revin din CCC ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca pentru a beneficia de stimulent elenafilipescova elenafilipescova buna ziua, prezint si eu situatia mea . Eu am facut o cerere care angajator de a ma intoarce din CCC inainte de termenul limita , pentru a putea beneficia ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca dupa concediul crestere 2 copii miha117 miha117 Buna ziua, am si eu o intrebare: in cazul in care am stat 4 ani in concediul pentru cresterea celor 2 copii (dupa ce am terminat cc1, am nascut si am intrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eu sunt ccc, copilul face 2 ani pe 9 iulie 2021.as ... andreea998 andreea998 Buna ziua. Eu sunt CCC, copilul face 2 ani pe 9 iulie 2021.As vrea sa ma întorc la serviciu mai devreme, tatăl nu isi ia luna lui.Vreau sa stiu cand ar ... (vezi toată discuția)