avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am fost in concubinaj 15 ani cu o doamna intr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am fost in concubinaj 15 ani cu o doamna intr-o locuinta care este doar pe numele ei ...

Buna ziua,

Am o intrebare , am fost in concubinaj 15 ani cu o doamna intr-o locuinta care este doar pe numele ei , eu avand doar mutatie definitiva.
In urma decesului doamnei , casa respectiva acum a ramas in urma succesiunii singurului copil pe care-l avea dar cu care initial aveam o intelegere. De ceva vreme a inceput sa ma preseze sa parasesc locatia ca el vrea sa vanda.
Ce pot face in situatia asta imi puteti spune,......... ma poate obliga sa parasesc locuinta ?
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 11:29, 25 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce puteti face ? e sa cautati un loc in care sa va mutati. Nu aveti niciun dept acolo si va poate evacua.
Desigur , nu aveti nici un drept la bunurile concubinei , doar copilul ei are . Intelegerea verbala … are exact valoarea pe care o vedeti … Adica , nici una .
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2025
CHKa, utilizator
Nu există mutație definitivă.
Doar în cazul în care ați investit ceva în renovări,/mbunătățiri aveți un simplu drept de creanta(în măsura în care puteți sa dovediti)În rest verba.volant...
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
sigur ca am investit ,....am documente in acest sens !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Doar în cazul în care ați investit ceva în renovări,/mbunătățiri aveți un simplu drept de creanta(în măsura în care puteți sa dovediti)În rest verba.volant...

Alte discuții în legătură

Notificare executor judecatoresc fetcu costel fetcu costel buna seara, -din 10.03 2010 mi am stabilit domiciliul la adresa concubinei cu care am locuit pina in 17.12.2015. dupa acesta data in urma unor neintelegeri ... (vezi toată discuția)
Concubinaj 2002 2002 ce drepturi pot sa am dupa un concubinaj de 10ani inca stam inpreuna pentru ca nu am unde sa ma duc cu 2 copii [quot][/quot] (vezi toată discuția)
Evacuare tolerat ankasylva ankasylva Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz : Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)