avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare executor judecatoresc

buna seara,
-din 10.03 2010 mi am stabilit domiciliul la adresa concubinei cu care am locuit pina in 17.12.2015. dupa acesta data in urma unor neintelegeri relationale am plecat de la aceast domiciliu si locuiesc intr o alta locatie,la 7 km distanta.
-in cartea de identitate figurez cu domiciliul la vechea adresa.
-in 15 .01.2017 am primit o notificare de la executor judecatoresc,care ma anunta ca in urma cererii concubinei cu care am locuit,si in baza art,1039 Cod de procedura civila sa evacuez imobilul in 5 zile,si sa mi schimb domiciliul din CI ,in caz contrar voi fi actionat in judecata.
- va rog respectuos , sa mi spuneti dk se poate, ce consecinte voi suporta daca nu imi voi schimba domiciliul in CI??? am sperat si as fi dorit sa ma impac amiabil. dar nu stiu ce sa fac.
- stiu ceva ca ar exista o prevedere legala care stabileste, ca daca ai locuit mai mult de 5 sau 7 ani impreuna,poti avea niste avantaje. dar nu sunt sigur. poate din ak motiv am primit aceasta notificare.va multumesc respectuos.
Cel mai recent răspuns: fetcu costel , utilizator 17:32, 18 Februarie 2017
Nu dobanditi drept de coproprietate pentru ca ati locuit 5 ani acolo.
De ani de zile aud aiureala asta cu 5 ani dar nu stiu de unde provine...

Daca nu plecati are dreptul sa ceara evacuarea in justitie.
si daca se intampla asta, sa va dea in judecata adica, depuneti intampinare, cereti respingerea cererii ca neintemeiata, dvs parasind locuinta inca de acum un an . Pe cine sa mai evacueze ?
In privinta buletinului dansa si-a dat acordul sa va ia in spatiu, aveti un buletin valabil.
Puteti sa va faceti viza de flotant acolo unde locuiti .


ce consecinte voi suporta daca nu imi voi schimba domiciliul in CI???


Poate obtine in instanta o hotarare prin care sa fiti obligat sa va schimbati domiciliul acolo unde locuiti.
Daca castiga, veti plati cheltuieli de judecata.
Daca va castiga in parte, cheltuielile se compenseaza.
nu sunt lamurit in privinta a ceea ce spune legislatia si anume: daca eu am parasit locuinta si nu am nici o legatura fizica sau avantaj legic asupra imobilului de nici un fel,cum pot sa fiu obligat sa mi schimb iarasi buletinul,avind in vedere ca buletinul este perfect legal si nu influienteaza in nici un fel viata privata a proprietarului????
Pai aveti un domiciliu in act si altul in realitate, aici e problema, iar persoana nu mai e de acord sa fiti in evidenta ca luata la ea in spatiu, cam asa.
Demersul ei e cam inutil, oricum buletinul ca expira in 2020, adica peste 3 ani, nu m-as obosi sa va dau in judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2017
gi-jane2, moderator
nu inteleg ce treaba are ea cu locul in care traiesc acum, din moment ce nu i influientez in nici un fel viata cu aceste inscrisuri in buletinul meu.unde ,ce art. de lege si care lege scrie ca eu ii ifluientez in vreun fel viata astfel???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare in baza art. 1039 din cpc - evacuarea voluntara din domiciliu Claudia_Stoian Claudia_Stoian Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg notificarea pe care am primit-o din partea sotului meu. Suntem casatoriti de 5 ani. Inaninte cu o ... (vezi toată discuția)
Dat afara din domiciliu Claudiu480 Claudiu480 Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea. Eu locuiesc cu bunica mea (am 18 ani) Iar aceasta ma amenință că ma da afara din casa(am buletinul cu ... (vezi toată discuția)
Intimidare si amenintare cu moartea IRISL IRISL Buna ziua, In cazul unui concubinaj ce dureaza de 17 ani : - ce cale legala ar exista pentru: a) evacuarea concubinului din apartamentul proprietate ... (vezi toată discuția)