Buna ziua! Fiul meu este student in anul I in cadrul Universitatii Politehnica, Bucuresti, la Facultatea de Inginerie Electrica, la buget. Anul acesta, in sesiunea de admitere anticipata, din data de 5 aprilie, a luat examenul scris la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (E.T.T.I.), din cadrul aceleiasi Universitati, tot la buget. El isi doreste sa renunte la prima facultate si sa mearga la cea la care a luat acum examenul.
Va rog sa imi spuneti, care este procedura pentru ca fiul meu sa nu fie nevoit sa repete anul I la noua facultate, avand in vedere ca o parte din materii coincid si cum putem demonstra, de exemplu, ca el a facut o materie intr-un semestru, iar colegii de la cealalta facultate, in 2 semestre, chiar daca materia era aceeasi doar ca la prima facultate a fost comprimata intr-un semestru? Ideea este sa isi poata echivala cat mai multe materii.
Cui ne adresam pentru transferul, direct in anul 2? Domnului Decan sau Domnului Rector?
Ca alta varianta, sa nu o ia de la capat, cu anul I, ar putea sa faca 2 ani in 1?