avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Din lipsa de timp și din lipsa altor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Din lipsa de timp și din lipsa altor locuri libere ...

Bună ziua. Din lipsa de timp și din lipsa altor locuri libere în parcarea de resedinta din fata blocului unde locuiesc am parcat masina personala pe locul destinat persoanelor cu handicap. S-a întâmplat după ora 18. Am fost anunțat de un cetățean care ma cunoaște din vedere ca a semnat pv politie ca si martor. Nu am găsit pv nici în geam nici la cutia postala, cum ma înștiințare cetățeanul. Pe site ul Spit nu am amenda. Aveam numarul meu de telefon pe bord. Au trecut 3 zile. Se îndeplinesc condițiile necesare pt a primii amenda? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 24 Aprilie 2025
Executarea sancțiunilor contravenționale se prescrie dacă procesul-verbal de constatare a contravenției nu a fost comunicat contravenientului în termen de cel mult două luni de la data aplicării sancțiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

amenda contraventionala pentru rovignieta, termene de prescriptie mihaivasilica mihaivasilica In data 28.09.2011 am fost inregistrat, circuland fara a detine rovignieta valabila. In data de 04.04.2012, am primit acasa (in cutia postala), PV de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire?? d&l d&l buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera - camera fixa betmeniul betmeniul Printr-o recomandata de la posta am fost instiintat ca am depasit viteza legala in localitatea Puchenii Mari si ca trebuie sa spun cine a fost soferul. ... (vezi toată discuția)