avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM cu timp partial

Am un angajat mecanic utilaje care lucreaza cu CIM pe durata nedeterminata in cadrul unei sectii cu program normal de lucru.
Va rog spuneti-mi daca acestui angajat pot sa-i mai fac un contract de munca cu timp partial de lucru tot in cadrul unitatii noastre?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 12 Februarie 2010
puteti sa faceti un CIM cu program normal de lucru, urmind ca in fisa postului sa mentionati ca, un nr. de ore va presta munca in atelierul mecanic si un nr. de ore in alta parte.
Interesant:">
Nu am mai auzit de asa ceva.Cumul de functii la celasi angajator da, dar 2 cim-uri!
Nu stiu daca ITM_ul il inregistraza.
Vezi sa nu incalci prevederile art. 111 alin. (1) din Codul muncii (durata maxima legala a timpului de munca).
De ce sa te complici cu unca un contract de munca care atrage de la sine 2 state de salarii, 2 pontaje pentru aceeasi persoana.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Este admisibil cumulul de funcţii chiar în interiorul aceluiaşi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii fgeorgeta fgeorgeta Avand un contract de munca cu norma intreaga ,pot sa mai lucrez si in cadrul altor societati cu contracte part time -cate ore pot sa mai prestez (vezi toată discuția)
Pontaj necorespunzator MF30 MF30 Buna ziua. Doresc sa cunosc si eu un aspect legat de pontajul unui angajat? El lucreaza intr-o luna un anumit numar de ore , dupa un program dat. La ... (vezi toată discuția)
Cate ore pot lucra legal pe saptamana avand 2 contracte individuale de munca simonna38 simonna38 Cate ore pot lucra legal pe saptamana avand 2 contracte individuale de munca ? multumesc. (vezi toată discuția)