avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare avans
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare avans

Buna ziua , am platit avans unei firme pentru montarea unui sistem fotovoltaic.Termenul a fost depasit cu aproximativ 6 luni si firma ma tot suna sa amane montajul sub diverse pretexte. Am facut o cerere de recuperare a avansului platit si mi s-a comunicat un nr. de inregistrare.Termenul legal de 30 de zile a trecut fara ca banii sa-mi fie inapoiati.Ce pot face pentru a recupera suma platita?
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
rickysz74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:19, 29 Aprilie 2025
Buna ziua, Trebuie analizat actele pe care le-ati semnat, notificarea trimisa, daca produc efecte juridice, si apoi stabilite demersurile urmatoare, de principiu in instanta. Discutati problema cu un avocat care sa analizeze si actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am incheiat un contract pentru montarea sistemului de panouri ... Grig101 Grig101 Am incheiat un contract pentru montarea sistemului de panouri solare (Casa Verde 2023) cu o firma care m-a tot amanat aproape un an si jumatate cu tot felul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans mobila c.bancu c.bancu Buna ziua, Am platit pe data de 15.02 un avans de 50 % dintr-un total de 2200 RON pentru cateva piese de mobilier (am facturile catre firma respectiva, ... (vezi toată discuția)
Comanda mobila nelivrata alex.mar9 alex.mar9 Buna ziua, Am comandat mai multe corpuri de mobila la o firma in urma unei recomandari de pe un grup pe data de 14 noiembrie. Am platit 50% avans si am ... (vezi toată discuția)