avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere

am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ei si daca ea declara in scris ca a fost deacord cu actul sexual ?

ce acuzatii imi pot aduce parintii ei ? si ce pedeapsa risc eu ?
dar daca nu intretin relatii sexuale cu ea pot fi acuzat de vreo infractiune ?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 04:44, 20 Noiembrie 2009
Ati putea fi acuzat de unele infractiuni in legatura cu viata sexuala, insa nu de corupere( aceasta infractiune este incriminata ca fiind coruptia sexuala). De esemplu, actul sexual cu un minor, art.198 alin 2 si 3 ( daca acceptul fetei a fost determinat de oferirea de catre dvs. de bani sau alte foloase, sau daca atui realizat materiale pornografice, daca ati folosit constrangerea pentru atingerea acestui scop); o alta infractiune ar putea fi seductia -art. 199, daca i-ati facut promisiuni de casatorie pentru a o determina sa intretina relatii sexuale cu dvs.
daca insa nu aveti acest tip de relatii , deci ele nu exista , nu riscati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori SinghPetronela SinghPetronela Daca o fata de 17 ani intretine relatii intime in urma carora rezulta un copil, acesta poate fi acuzat de coruptie de minori din moment ce el are 19 ani? Daca ... (vezi toată discuția)