avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere CO depusa de altcineva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere CO depusa de altcineva

Buna ziua,

Am lipsit intr-o zi lucratoare cateva ore de la birou. Am mers de dimineata la birou, apoi am plecat acasa sa imi duc copilul la spital, la camera de garda. Dupa cateva ore, m-am intors la birou. Ulterior, am observat ca seful direct a depus cerere de concediu de odihna pentru ziua respectiva, in numele meu, dar fara a ma anunta. Este legal ca un alt angajat sa depuna cerere de CO fara acordul meu si fara sa ma anunte? Mentionez ca eu am pontat de fiecare data cand am ajuns/plecat la/de la birou. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CatalinT1979 , utilizator 18:23, 30 Aprilie 2025
Nu este corect cum s-a procedat ..putea sa va intrebe ...a si semnat cererea ?
Cererea a introdus-o in sistemul electronic. Pe pontaj apar cu 8 ore de CO. Probabil și pe fluturas voi avea o zi de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot trece in pontaj mycka_rose mycka_rose Sunt functionat public, am facut cerere de concediu pe 5 zile (interna) din cele 15 care se fac dar pe care nu le poti lua toate o data! mi-a fost semnata de ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)