avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere CO depusa de altcineva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere CO depusa de altcineva

Buna ziua,

Am lipsit intr-o zi lucratoare cateva ore de la birou. Am mers de dimineata la birou, apoi am plecat acasa sa imi duc copilul la spital, la camera de garda. Dupa cateva ore, m-am intors la birou. Ulterior, am observat ca seful direct a depus cerere de concediu de odihna pentru ziua respectiva, in numele meu, dar fara a ma anunta. Este legal ca un alt angajat sa depuna cerere de CO fara acordul meu si fara sa ma anunte? Mentionez ca eu am pontat de fiecare data cand am ajuns/plecat la/de la birou. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 2 Mai 2025
Nu este corect cum s-a procedat ..putea sa va intrebe ...a si semnat cererea ?
Cererea a introdus-o in sistemul electronic. Pe pontaj apar cu 8 ore de CO. Probabil și pe fluturas voi avea o zi de CO.
Sigur în pontaj veți figura în CO, însă dacă ați semnat acte în acea zi, atunci trebuiesc refăcute cu semnătura altei persoane sau trebuie scoasa cererea dvs din sistem.
Va multumesc pentru raspunsuri, insa as vrea sa stiu daca este legal ceea ce a facut persoana respectiva. Eu voi ramane cu o zi de CO efectuata, desi am fost la birou in ziua respectiva.
Nu este corect cum s-a procedat, având în vedete ca ați fost și la munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot trece in pontaj mycka_rose mycka_rose Sunt functionat public, am facut cerere de concediu pe 5 zile (interna) din cele 15 care se fac dar pe care nu le poti lua toate o data! mi-a fost semnata de ... (vezi toată discuția)