avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As dori sa mă interesez daca pot sa ies la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As dori sa mă interesez daca pot sa ies la pensie ...

Buna ziua. As dori sa mă interesez daca pot sa ies la pensie anticipata cu penalizare. Sunt născută în decembrie 1967 și am 33 de ani stagiu de cotizare și am 4,5 ani stagiu pentru facultate la zi. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:50, 1 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conditii impuse de anexa 5
Decembrie 1967 Mai 2031 63/5 35/0
-Stagiul complet de cotizare contributiv de 35 a ni.
-Varsta 58 a ni soi 5 luni {63 ani si 5 luni - 5 ani}.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa ma interesez daca pot sa ies la pensie anticipata ... Ilana Ilana Buna ziua.As dori sa ma interesez daca pot sa ies la pensie anticipata cu penalizare Sunt nascuta in septembrie 1968 si am 34ani 10 luni si 8 zile stagiu de ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1967 si as dori sa stiu când pot iesi la pensie dar daca se poate as dori si o explicatie in sensul cum creste gradual in ... (vezi toată discuția)