Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau sa achiziționez produse de mobila și firma respectiva ...

Vreau sa achiziționez produse de mobila și firma respectiva mi a emis o factura în care nu specifica ce produse am comandat. Ei spun ca nu poate trece deoar9nu le au pe stoc. Este posibil asa ceva? Este trecut "produse conform comenzii" și avem un link ce ne trimite pe site-ul original din Turcia unde ne arata ce am comandat. Credeți ca sunt de încredere?
Cel mai recent răspuns: andruta08 , utilizator 01:33, 5 Mai 2025
Firma e românească? Plata e integral în avans?
Firma e din Timișoara dar aduce produsele din Turcia. Gabba se numește la. Noi și numele turcesc este Home Cuture. Are showroom mare și în București Pipera. Pe făcură e trecut bineînțeles alt nume, nici Gabba nici Home Cuture.
Și da, vor plata integral ca ne au redus produsele cu 10%. Nu știm ce sa facem, ne e teama dar totodată ne plac mult produsele lor. Va mulțumesc frumos pentru ajutor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereți un contract comercial
Va mulțumesc frumos!

adriandimitriu a scris:

Cereți un contract comercial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercianți online - comenzi neonorate, reduse EmilConstantinescu EmilConstantinescu Bună ziua, Mă confrunt cu două probleme legate de anumite comenzi făcute prin intermediul comercianților online: [b]Cazul 1. [/b] Comunicare ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala cu bonul de casa tine loc de contract? Tadrian82 Tadrian82 Buna ziua, m am lovit de o situatie si nu stiu cum sa procedez: Am comandat mobila de la o firma am dat un avans de 30% mi sa dat chitanta cu bonul si o ... (vezi toată discuția)