Bună ziua!
Bunica mea este moarta din anul 2000 , bunicul fiind paralizat de o mana și un picior (se putea deplasa cu bastonul) din toți frați tatălui meu mai exact 7 frați din care unul mort și unul dat spre adopție nici unui din cei rămași nu au vrut sa îngrijească de bunicul meu ,acesta rămânând în grija tatălui meu . Tatăl meu în anul 2005 a mers împreună cu bunicul și ceilalți frați ai lui la notar pentru dezbaterea moșteniri dupa bunica și partajul pentru fiecare în parte. La notar frații tatălui au renunțat la mostenire rămânând moștenitori doar tata și un frate al lui. Precizez ca bunicul a semnat punand amprenta digitala.
Actele sau finalizat . După 20 de ani de atunci sau trezit frați tatălui ca nu sa făcut mostenirea dupa placul lor precizez ca tatăl meu a decedat între timp mai exact 12 ani ,iar noi am dezbătut mostenirea dupa el astfel încât eu și sora mea ne-am luat fiecare partea . Acum frați tatălui vor sa strice ne strice actele . Întrebarea e ,au vreo șansă?Acuma vor sa invoce în instanță motivul ca nu știau ce semnează în fata notarului și sa o aducă pe mătușa care a fost data spre adopție și care purta numele parintilor adoptivi.
Ei pot incerca , este dreptul lor dar sansele sunt slabe , in primul rand ca sa nu stie ce semneaza ar trebui sa fie analfabeti iar matusa data spre adoptie nu are drept de mostenire dupa parintii biologici . Mergeti totusi a un avocat pentru mai multe lamuriri .
Atacare testament
leorot
Tatal meu a decedat in 1997, iar bunicul meu dinspre tata a decedat in 2002. 80% din bunurile imobile sunt pe numele bunicului, 20% pe numele bunicii. Tata mai ... (vezi toată discuția)