avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara ma numesc Ioan din București si revin cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara ma numesc Ioan din București si revin cu întrebări ...

Bună seara ma numesc Ioan din București si revin cu întrebări legate de asociatia de proprietari. Va rog pentru reparațiile dintr-un bloc cine trebuie sa se ocupe? Va aștept cu interes răspunsurile dumneavoastră avizate. Seara buna
Cel mai recent răspuns: Ioan oana , utilizator 13:03, 5 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara, pentru reparațiile dintr-un bloc trebuie sa se ocupe administratorul, presedintele, comitetul executiv si adunarea generala a proprietarilor. Seara buna.
Bună ziua mulțumesc pentru ajutor. Sănătate și mult bine. Doamne ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare usa intrare bloc lia_lia lia_lia Buna ziua! Rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie: in ce conditii se poate face achizitia unei usi pentru intrarea ... (vezi toată discuția)
Infiintarea asociatiei de proprietari Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Buna ziua.Am si eu cateva intrebari de pus. Acum 3 luni la adunarea generala extraordinara am hotarat toti care am fost acolo sa ne facem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie bukarest bukarest Buna ziua, Am o intrebare : Locuiesc in Bucuresti Sectorul 3 si in blocul in care locuiesc avem un nou Presedinte despre care se vehiculeaza ca ar fi fost ... (vezi toată discuția)