Recuperare teren ... Vecinul a construit un gard cu 120 mp pe terenul mamei și cu ajutorul unui topometrist ...a reușit să-și intabuleze și terenul mamei ,fara acordul ei! Menționez că mama are peste 80 de ani. Oare există vreo posibilitate legală să ne recuperăm acest teren? Județul Timiș
Nu știu ce condiții ar trebui îndeplinite...am fost la OCPI unde mi sa confirmat că suprafața lipsa este la vecinul,am văzut extrasele de cf ale vecinului și din care reiese că are suprafața mult mai mare decât a cumpărat...am citit în constituție că nu poți fi deposedat de un bun dobândit licit.
Dacă mergeți cu lecturi din Constituție sigur o sa fiți.intr un impas.Mergeti la un av din zona dvs pt un sfat reprezentare,o acțiune în granituire și revendicare .Tb văzut și cu înscrierea în CF.Asteptati va.la un proces lung,cu expertize și costuri..
Buna ziua
Ionut06
Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)