avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren ... Vecinul a construit un gard cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren ... Vecinul a construit un gard cu 120 mp pe ...

Recuperare teren ... Vecinul a construit un gard cu 120 mp pe terenul mamei și cu ajutorul unui topometrist ...a reușit să-și intabuleze și terenul mamei ,fara acordul ei! Menționez că mama are peste 80 de ani. Oare există vreo posibilitate legală să ne recuperăm acest teren? Județul Timiș

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Printr-o actiune in revendicare,
daca sunt indeplinite conditiile.
Nu știu ce condiții ar trebui îndeplinite...am fost la OCPI unde mi sa confirmat că suprafața lipsa este la vecinul,am văzut extrasele de cf ale vecinului și din care reiese că are suprafața mult mai mare decât a cumpărat...am citit în constituție că nu poți fi deposedat de un bun dobândit licit.
Dacă mergeți cu lecturi din Constituție sigur o sa fiți.intr un impas.Mergeti la un av din zona dvs pt un sfat reprezentare,o acțiune în granituire și revendicare .Tb văzut și cu înscrierea în CF.Asteptati va.la un proces lung,cu expertize și costuri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Ionut06 Ionut06 Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)
Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)
Granituire/revendicare bună ziua, am cumpărat recent un teren intravilan cu o suprafața ... Putin22 Putin22 Bună ziua, Am cumpărat recent un teren intravilan cu o suprafața totala in actele cadastrale de 1250 mp, cu o deschidere de 12,5 ml. in urma unor ... (vezi toată discuția)