avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S-a platit pe unitate o amenda de la DSP.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S-a platit pe unitate o amenda de la DSP.

Buna seara. Va rog o lamurire. S-a platit pe unitate o amenda de la DSP. Aceasta amenda apare in fisa fiscala simplificata la "Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate"-coloana 13- Diferenta, .Ce trebuie sa fac pentru ca aceasta suma care este achitata apare la Total cod fiscal , la finalul fisei ? Imi puteti spune de ce apare asa ? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Fisa sintetica finala-cat am de plata ce sume ? marryradu marryradu Am la fisa sintetica globala urmatoarele sume: total debit+dobanda+penalitati=13533 obligatia de plata neachitata=2601=2292+106+203 (vezi toată discuția)
Reglare fisa sintetica andreitulea andreitulea O mare rugaminte... Am cerut pentru prima data la Administratia Fiscala fisa sintetica a societatii,dar nu inteleg semnificatia catorva elemente. De ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica anaf giuglea giuglea In fisa sintetica de la ANAF imi apare la rubric Venituri din alte amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate \\" suma de 500 ... (vezi toată discuția)