avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect activitate

daca o societate are certificat constatator pe un obiect de activitate la punctul de lucru si vrea sa presteze si un alt obiect activitate ,ce trebuie facut ??
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 23:16, 12 Februarie 2010
La ONRC act aditional pentru alt obiect de activitate
Cereti autorizarea unui alt obiect de activitate. Daca vreti sa desfasurati si activitatea anterioara o treceti si pe aceasta. Altfel, se intelege ca ati renuntat la ea.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
Daca activitatea pe care doriti sa o desfasurati este in obiectul de activitate al societatii, trebuie sa va autorizati, sens in care intocmiti o declaratie model 3, care modifica declaratia model 2 depusa initial pt punct de lucru.
Daca nu aveti activitatea pe care doriti sa o desfasurati in ob. de activitate al soc, va trebui sa faceti o HOT AGA sau o Decizie asociat unic, sa va extindeti ob de activitate si apoi faceti si o declaratie model 3
.Bafta!
Un link pt model 2 si model 3 puteti atasa ?
[ link extern ]

sectiunea formulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Avizare activitati traducere scrisa - caen 7430 ioanatinca ioanatinca O societate cu obiect principal de activitate 5912 - activitati de post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune, doreste avizarea ... (vezi toată discuția)