avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua...sunt divorțată și am procura copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua...sunt divorțată și am procura copilului sa meargă ...

Bună ziua...sunt divorțată și am procura copilului sa meargă în străinătate doar cu mine...întrebarea e :vreau sa ma stabilesc în străinătate împreună cu copilul ,sa îl înscriu la școală..îmi trebuie acordul tatălui ptr a studia copilul?
Depinde ce spune procura ctuala. Sigur ca aveti nevoie de acordul tatalui la stabilire domiciliu, educatie etc.
În procura scrie:sunt de acord ca minorul sa iasă din tara împreună cu mama sa.dau prezenta ptr a servi la instituțiile compentente.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E nevoie si pentru stabilirea domiciliului in strainatate.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei , persoana divortata LucianRus89 LucianRus89 Buna ziua, Sora mea are un baiat de 13 ani, divortata, fostul sot este plecat in alta tara de cativa ani. Si as dori sa stiu daca este posibil ca sora mea sa ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autorităţii părinteşti deeaflor deeaflor buna ziua! am divortat acum un an, sunt parinte rezident si unic custodiant al unui minor de peste 14 ani, conform hotararii judecatoresti. dupa divort, am ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in strainatate mira841 mira841 Buna ziua. Sunt divortata, am un copil, custodie comuna. Doresc sa ma stabilesc cu minorul in Franta. Am declaratie notariala data de fostul sot care e de ... (vezi toată discuția)