avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa interpretez aceasta ...

Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa interpretez aceasta solutie, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc! ''Respinge cererea de chemare în garanţie a Fondul de Garantare a Asiguraţilor, formulată de pârâţii Abduraim Tamer şi Jipa Dună Daniela, ca rămasă fără obiect''.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 16:07, 14 Mai 2025
Ați citat trunchiat... Dar, eu pot să ghicesc ca reclamantul a pierdut procesul.
Cererea de chemare in garanție formulată de pârâți a rămas fără obiect pentru că pârâții au câștigat procesul/pârâții nu au fost obligați la vreo plată față de reclamant.
Dacă pârâții nu au fost obligați să-i plătească reclamantului ceva, atunci nici cel chemat în garanție de către pârâți nu poate fi obligat la vreo plată.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare în garanþie HeniuV HeniuV În cazul în care pârâtul cheamă în garanţie un Minister, pentru ca, reclamantul să poată intra în posesia documentului pretins, iar această cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Sentinta comercial Romică Stoica Romică Stoica Cea mai tre sentinta care am putut sa o vad in comercial a fost data de o Judecatorie si suna cam asa: " respinge cererea de chemare in judecata, respinge ... (vezi toată discuția)