avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa interpretez aceasta ...

Buna ziua, am ramas fara avocat si nu stiu sa interpretez aceasta solutie, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc! ''Respinge cererea de chemare în garanţie a Fondul de Garantare a Asiguraţilor, formulată de pârâţii Abduraim Tamer şi Jipa Dună Daniela, ca rămasă fără obiect''.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Sentinta comercial Romică Stoica Romică Stoica Cea mai tre sentinta care am putut sa o vad in comercial a fost data de o Judecatorie si suna cam asa: " respinge cererea de chemare in judecata, respinge ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere chemare judecata seanasdzxc seanasdzxc Admite excepţia de netimbrare a cererii de chemare în judecată, invocată > de instanţă din oficiu. Anulează cererea de chemare în judecată ... (vezi toată discuția)