avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am o societate in lichidare. In perioada de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am o societate in lichidare. In perioada de provizorat, deci ...

Am o societate in lichidare. In perioada de provizorat, deci până la depunerea tabelului definitiv consolidat, lichidatorul în cadrul unei adunări a creditorilor (aprobata deci de creditorii definitivi) își stabilește un onorariu de 1000lei lunar și 5% din recuperări .
După depunerea tabelului definitiv consolidat , lichidatorul judiciar nu mai este confirmat și nici onorariul său.
- mai este valabila hotărârea creditorilor provizorii și pe perioada lichidării?
-daca la declanșarea procedurii , judecătorul sindic stabilește că onorariul lichidatorului se va plăti prin decont justificativ , mai trebuie să justifice prin decont, fiecare 1000 lei?
- art. 21 L85/2006 mai este obligatoriu în acest caz ? Mai trebuia să emită facturi lunare cu indemnizația sa, sau este suficient să numere lunile , să le înmulțească cu 1000lei și sa-și transfere suma rezultată in contul firmei sale, în cadrul unei proceduri de distribuire ? Termenul de contestare a distribuirii , poate fi o acoperire a unei astfel de proceduri de plata a indemnizației?
-poate lichidatorul să plătească indemnizații pretinse ( fără documente justificative ) a unui administrator judiciar , in cadrul unui plan de distribuire?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Compensare angajata angajata Se poate compensa o factura mai mare de 10.000 ron si mai veche de 30 de zile fara a trece prin IMI daca una dintre parti este in insolventa si compensarea a ... (vezi toată discuția)
Intocmire bilant de inchidere firma in faliment felisana felisana Buna ziua! Firma a intrat in faliment. A detinut un bun pe firma care a fost garantat la o banca. Prin urmare banii obtinuti din valorificarea bunului au ... (vezi toată discuția)