avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua,
Am următoarea problema;am doua opriri pe salariu ce însumează 50%din salariu,Imi sunt virați banii din salariu in cont (doar restul de 50%)iar apoi executorul îmi mai oprește înca 200 de ron taxa de executare.
Este corect ce se întâmplă?Pentru că în acest caz poprirea mea totala pe salariu depășește de fapt cei 50%.
Daca nu este corect unde trebuie sa mă adresez și ce trebuie sa fac?Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
Cristina O., utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:50, 15 Mai 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corect, incercati o contestatie la executare daca nu au trecut 15 zile de la poprirea suplimentara sau o adresa catre executor ca e ilegal, transmisa si catre Camera executorilor si creditor.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati direct la biroul domnului executor, cred ca veti rezolva problema amiabil.
Să nu fiți în situația în care nu se cunoaște salariul Dvs real. Pe acte. Nu le ce încasați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu un birou de executori judecatoresti ... Techa Techa Buna ziua, Am o problema cu un birou de executori judecatoresti legat de un dosar de executare pentru un card de credit. Am vazut ca sunteti ... (vezi toată discuția)