avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a murit in 7/2024, fiica lui a cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a murit in 7/2024, fiica lui a cumparat ...

Fratele meu a murit in 7/2024
l-au inmormintat fiica lui a cumparat pe numele ei locul de imormintare si penttu mama ei
De atunci nu a mai fost la cimitir mormintul este in stare nu buna
Familia am fi vrut sa-i facem in mormint dar nu este deacord ne pune conditii sa facem si ptr mama ei si numai din granit
Ce putem face daca mormintul este in stare deplorabila si nu ne da acordul
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:33, 13 Mai 2025
ingrijirea/ intretinerea mormantului o puteti face dvs sau puteti angaja o persoana sau firma care sa faca acest lucru. insa nu puteti aduce modificari constructive. acestea se fac doar cu autorizatie, iar cel care o poate obtine este doar concesionarul/ proprietarul
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc ... CostelC. CostelC. Buna ziua. Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat. In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor sa-si constuiasca un ... (vezi toată discuția)
Loc de veci... CostelC. CostelC. Loc de veci... Buna ziua. Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat. In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor ... (vezi toată discuția)
Cine va raspunde pt un incident din cimitir? stulara stulara in urma cu 4 saptamani,fratele meu in varsat de 4 ani ,aflandu-se la o inmormantare impreuna cu parintii,s-a ''accidentat'' in urma desprinderii unei pietre ... (vezi toată discuția)