Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

goe_07, utilizator
 goe_07, utilizator 	
			 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Analizati cu responsabilitate conditiile in care s-a produs evenimentul ,respectiv cum a ajuns fratele dvs in varsta de 4 ani ,in cimitir ,in aproprierea unei pietre funerare de pe un mormant
In cimitire ,concesionarul locului de veci este responsabil pentru intretinerea ,
eventual reparatia suprafetei concesionate cat si a lucrarilor ridicate pe aceasta
Administratia cimitirelor nu raspunde nici macar pentru intretinerea si reparatia lucrarilor monument istoric din cimitir,exista fonduri speciale acordate pentru edificii de anume vechime si valoare
 stulara 
	    	Utilizator

stulara 
	    	Utilizator	    

Costi2017	                   

Buna seara,
Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir.
Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
	                    Costi2017	                   

Buna seara,
Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir.
Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)

Alin Buzatu	                   

Buna ziua!
Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Buzatu	                   

Buna ziua!
Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)

Diana Feder	                   

Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)
	                    Diana Feder	                   

Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)