avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara. Am o nelămurire în privința unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara. Am o nelămurire în privința unui proces verbal. ...

Bună seara. Am o nelămurire în privința unui proces verbal. Am fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză mai mare decât limita legală și sancționat cu amendă contravențională și reținerea permisului de conducere. Nu am avut mențiuni dar citind acasă procesul verbal, am constatat faptul ca seria din cartea de identitate este scrisă greșit. Ce șanse aș avea să anulez în instanță procesul verbal? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:59, 13 Mai 2025
In drept astfel de greseli se numesc erori materiale. Tot in PV veti gasi si alte date care va identifica, CNP, adresa, etc. Din acest motiv instanta nu va lua in considerare acea eroare materiala. Sansele sunt nule.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost depistat de aparatul radar cu viteza de 102km/h ... Vlad. Croitoru Vlad. Croitoru Bună ziua. Am fost depistat cu aparatul radar cu viteza de 102km/h pe un bulevard din brasov. În procesul verbal mi s-a greșit seria din buletin și strada. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa depun o cantestatie la un pv pt că în el se regăsesc ... RaduIulianFlorin RaduIulianFlorin Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) ... (vezi toată discuția)