avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La o Întreprindere Individuală (cafenea)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La o Întreprindere Individuală (cafenea)

La o Întreprindere Individuală (cafenea) produsele ce le cumpăr trebuie achiziționate doar pe factură sau şi pe bonuri fiscale? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cavallo pazzo , utilizator 13:07, 13 Mai 2025
Factura.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)
Întreprindere individuală (cafenea) cum se tine contabilitatea? Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! La o Întreprindere Individuală (cafenea) cum se ține contabilitatea ? Mai exact ce acte trebuie să duc contabilului la sfârșit de lună. La ... (vezi toată discuția)