avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Control I.T.M.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Control I.T.M.

Buna ziua. Detin o firma de gradinarit. M-am angajat intr-o lucrare mai mare pe baza de contract de prestari servicii. La santier ce documente trebuie sa am la mine pentru angajati la un eventual control I.T.M. ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
bardoczia, utilizator
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 01:28, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula, in santier se solicita de catre inspectorii de munca - fisa individuala de instruire ssm, fisa de aptitudine, contrctul individual de munca, instructiunile propirii ssm, materialul cu riscurile profesionale identificate si evaluate, etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si Planul propriu de securitate şi sanatate conform prevederilor din SECTIUNEA a 2-a HG 300/2006 privind cerintele minime de securitate şi sanatate pentru santierele temporare sau mobile care va fi cerut și de coordonator in materie de securitate şi sanatate pe durata realizarii lucrarii și de la care trebuie sa aveti avizul.

POPA GHEORGHE a scris:

De regula, in santier se solicita de catre inspectorii de munca - fisa individuala de instruire ssm, fisa de aptitudine, contrctul individual de munca, instructiunile propirii ssm, materialul cu riscurile profesionale identificate si evaluate, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa colectica instruire Stefan stefanut Stefan stefanut BUNA ZIUA ! IN CAZUL IN CARE PE SANTIERE TEMPORAR DE MUNCA FOLOSIM SUBCONTRACTORI TIMP DE 3 LUNI DE ZILE , DIVERSE MESERII( DULGHER , FIERAR ), ACESTIA VOR ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile unei societatii care se ocupa de arhitectura/proiectare ... cornelia.bot cornelia.bot Care sunt obligatiile unei societatii care se ocupa de arhitectura/proiectare cu privire la protectia muncii pe santier, pentru angajatii detasati sau cand ... (vezi toată discuția)
Ssm elisabetty elisabetty Buna ziua La societatea noastra se face mansardare cu lucratori de la alta firma . Ce trebuie sa fac eu ca inspector ssm ( trebuie eu sa-i instruiesc sau ... (vezi toată discuția)