avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Caut un avocat din București care ar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Caut un avocat din București care ar putea prelua, ...

Bună ziua!
Caut un avocat din București care ar putea prelua, contra unui onorariu rezonabil, o acțiune de constatare a posesiei pentru un garaj vechi, situat pe teren administrat de ADP Sector 1.
Situația e clară, am toate documentele și dovezile pregătite, dar nu am experiență în instanță și aș avea nevoie de susținere juridică.
Autoritățile tergiversează răspunsurile (iar eu am suspiciuni serioase că altcineva urmărește acel spațiu).
Mulțumesc mult pentru orice sprijin sau recomandare.
Cel mai recent răspuns: MP_balanta , utilizator 07:56, 15 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici nu e voie sa se faca recomandari, alegeti dvs. din lista de consultanti.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Multumesc!

latka a scris:

Aici nu e voie sa se faca recomandari, alegeti dvs. din lista de consultanti.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat Gartner Gartner Buna ziua, Caut avocat pe viata! Profesionist dar si om caruia in primul rand conteaza dreptatea indiferent cine este adversarul ofer onorariu de succes ... (vezi toată discuția)
Avocati specializati cedo Kardu Kardu Buna ziua, va rog sa imi recomandati avocati foarte pregatiti si cu rezultate foarte bune( procese castigate) la CEDO.Mi- am facut o idee, dar as vrea si alte ... (vezi toată discuția)
Caut avocat braila recalcularea pensiei... valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Va rog să-mi recomandați un avocat cu experiență si specializat in dreptul muncii din Braila. Ma intereseaza sa inaintez un dosar pt o ... (vezi toată discuția)