Bună ziua. Cu ceva timp în urmă administratorul blocului a fugit cu banii noștri. Ne-am angajat cu toții să plătim restanțele pentru a putea beneficia în continuare de apă în bloc. Pentru asta s-ar făcut o hârtie, colectivă, de mâna prin care toți am semnat că vom plăti. Eu nu mai doresc să plătesc pentru hoți. Ce șanse am? Mulțumesc anticipat. Iulius
ar trebui sa actionati administratorul in justitie pentru furt, etc. dar asta dureaza.
ideea cu refacerea bugetului a fost nu numai salutara dar si necesara. documentul/ angajamentul semnat va obliga, el este un contract in toata regula. iar un contract se poate modifica doar prin acte aditionale.
Dar nu platiti pentru hoti , platiti sa aveti apa . Preferati sa va fie oprita pe intregul bloc ? Pentru paguba suferita de toti , va adresati justitiei pentru recuperare si - eventual - pedepsirea hotului . Dar compania furnizoare de apa nu e implicata in relatia dintre dvs. - asociatia - si administrator . Pentru aceasta e simplu : nu platesti , nu primesti …
Este legal
Cipi.b
Este. Legal ca cei de la apa canal sa intrerupa alimentarea cu apa la 6 blocuri de locuinte pentru cativa restantieri la plata intretinerii?? Si restul ... (vezi toată discuția)