avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Cu ceva timp în urmă administratorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Cu ceva timp în urmă administratorul blocului a ...

Bună ziua. Cu ceva timp în urmă administratorul blocului a fugit cu banii noștri. Ne-am angajat cu toții să plătim restanțele pentru a putea beneficia în continuare de apă în bloc. Pentru asta s-ar făcut o hârtie, colectivă, de mâna prin care toți am semnat că vom plăti. Eu nu mai doresc să plătesc pentru hoți. Ce șanse am? Mulțumesc anticipat. Iulius
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:16, 15 Mai 2025
ar trebui sa actionati administratorul in justitie pentru furt, etc. dar asta dureaza.
ideea cu refacerea bugetului a fost nu numai salutara dar si necesara. documentul/ angajamentul semnat va obliga, el este un contract in toata regula. iar un contract se poate modifica doar prin acte aditionale.
Dar nu platiti pentru hoti , platiti sa aveti apa . Preferati sa va fie oprita pe intregul bloc ? Pentru paguba suferita de toti , va adresati justitiei pentru recuperare si - eventual - pedepsirea hotului . Dar compania furnizoare de apa nu e implicata in relatia dintre dvs. - asociatia - si administrator . Pentru aceasta e simplu : nu platesti , nu primesti …
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
CHKa, utilizator
Angajati avocat ca sa se miște mai repede lucrurile.
Politia nu prea e preocupata...

Depinde ce acte aveți la asociație.
E complicat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire fond de rulment in urma furtului florentina_cfm florentina_cfm Rog daca stie cineva sa-mi raspunda la intrebarea: mai este obligatoriu reconstituirea fondului de rulment si a celui de reparatii in urma sustragerii de catre ... (vezi toată discuția)
Este legal Cipi.b Cipi.b Este. Legal ca cei de la apa canal sa intrerupa alimentarea cu apa la 6 blocuri de locuinte pentru cativa restantieri la plata intretinerii?? Si restul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem in comunitate o asociatie de proprietari care ... crezzulina crezzulina Buna ziua! Avem in comunitate o asociatie de proprietari care are datorii ; de trei zile ni s-a oprit apa rece potabila de catre firma furnizoare tuturor ... (vezi toată discuția)