hob 
	    	Utilizator

hob 
	    	Utilizator	    

crezzulina 
	    	Utilizator

crezzulina 
	    	Utilizator	    

hob 
	    	Utilizator

hob 
	    	Utilizator	    

crezzulina 
	    	Utilizator

crezzulina 
	    	Utilizator	    

hob 
	    	Utilizator

hob 
	    	Utilizator	    

Alex58	                   

Santem un bloc cu 4 scari si 80 de ap.si santem toti in asociatia de proprietari.As vrea sa stiu daca se poate face o noua asociatie de proprietari pe doua ... (vezi toată discuția)
	                    Alex58	                   

Santem un bloc cu 4 scari si 80 de ap.si santem toti in asociatia de proprietari.As vrea sa stiu daca se poate face o noua asociatie de proprietari pe doua ... (vezi toată discuția)

alinutza81_23_11	                   

Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
	                    alinutza81_23_11	                   

Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)

mirelahanganu	                   

Buna seara. Intampinam o situatie delicata in sensul ca la data de 04,09,2017 am dobandit personalitate juridica . Suntem o Asociatie de Proprietari nou ... (vezi toată discuția)
	                    mirelahanganu	                   

Buna seara. Intampinam o situatie delicata in sensul ca la data de 04,09,2017 am dobandit personalitate juridica . Suntem o Asociatie de Proprietari nou ... (vezi toată discuția)