avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Lipsa raspuns la Somatie de la ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Lipsa raspuns la Somatie de la ANAF

In cazul in care nu raspund la Somatia trimisa de ANAF pentru o datorie recenta la cat timp se poate pune proprire pe cont si dupa cat timp se trece la urmatorul pas de executare silita sau ce alte etape mai urmeaza?
Cel mai recent răspuns: SorinGeo , utilizator 14:25, 28 Mai 2025
Buna ziua, depinde de felul somatiei. Este o somatie simpla sau de executare silita? In principiu, executarea silita si implicit poprira pot fi demaratee imediat, la interval de o zi distanta.
Somaitie simpla presupun ( la care sa raspund in 15 zile ). Nu am raspuns. Presupun ca exista un interval pentru executare silita, ma interesa intervalul la care se trece la urmatorul pas ( dupa 15 zile ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire abuziva cont bancar-implicatii si solutii Artigas Artigas Va salut, In urma unui conflict cu casa de asigurari de sanatate,aceasta mi-a constituit ilegal un titlu de creanta,cu toate ca C.N.A.S a stabilit ca nu ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata si instiintare de infiintare poprire emise in aceeasi zi elenisa elenisa Se poate ca somatia de plata sa aiba aceeasi data ca si adresa de infiintare a popririi? Sau ar trebui ca somatia de plata sa fie urmata de adresa de ... (vezi toată discuția)