avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Eu și fosta soție am făcut-o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Eu și fosta soție am făcut-o casă fără acte ...

Bună ziua!
Eu și fosta soție am făcut-o casă fără acte în curtea părinților mei... După decesul părinților mei, fosta soție are drept la moștenirea care îmi revine de la părinți? Ea după divorț nu lea cerut părinților mei nici un fel de despăgubire pentru investiții!
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Doresc un raspuns concret la acest subiect dodorel62 dodorel62 Am fost casatorit si acum am divortat,iar in urma castoriei a rezulta un baiat care acum are 18 ani. Inainte de a deceda parintii mei atat mie cat si fostei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casa dodorel62 dodorel62 Dupa divort fosta sotie impruna cu fiul nostru au ramas in apartament,care este mostenire de la parintii e,iar eu m-am recasatorit si stau la casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare la care nu găsesc răspuns. există ... Covaza Covaza Bună ziua. Am o întrebare la care nu găsesc răspuns. Există vreo șansă să recuperez ceva de pe urma unei căsnicii de 20de ani? Problemă stă în ... (vezi toată discuția)