bună ziua, am și eu o întrebare. Dacă mă poate ajuta cineva cu spețe asemănătoare. În iulie 2023 am fost oprit de poliție în sectorul 2 și în urma testului antidrog am ieșit pozitiv la două substanțe ( cocaina și canabis ), am fost dus la inml un mi s-au recoltat probe biologice și mi s-a făcut de către doamna doctor un test în urma căruia a zis ca nu ma aflu sub influența.
In februarie 2024 am fost la inml și am platit analizele. Am luat chitanța și am trimis-o la polițist. Până în momentul de față nu am fost nici sunat nici citat, în nici un fel chemat. Nu am nici o citați, nici un număr de dosar absolut nimic.
Azi am depus o cere la udriste, deoarece evenimentul s-a întâmpla în sectorul 2 să văd în ce stadiu e situația sau ce pot face.
Mă interesează să știu ce asi putea face să îmi optim permisul mai repede, măcar să mi-l dea până la finalizarea cazului. Din ce am înțeles dacă în 6 luni nu te trimit în judecată poți solicita clasarea sau amânarea dosarului. Ce variante asi avea. Sau daca nu cum pot grăbi procedura.
Vă mulțumesc anticipat