Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor incordare psihica

as avea si eu o intrebare.activez int ro institutie d asistenta sociala pe psotul de inspector cu atirbutii de kinetoterapeut si ar fi trebuit sa beneficiez de sporul de 15%de incordare psihica cf hotararii de acordare a acestui spor.problema e ca am aflat ca mi s ar cuveni acest drept tocmai in ianuarie 2010 iar intreband la resurse umane mi s a spus ca daca l as fi solicitat pana in decembrie 2009 mi s ar fi acordat dar acum e prea tarziu pt ca s a acordat legea unica a salarizarii si veniturile raman la nivelul decembrie 2009.este corect acest raspuns?de ce ceilalt colegi p posturi similare il detin si eu angajat mai tarziu nu l mai pot avea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 22:52, 12 Februarie 2010
In contractul ind de munca al dvs nu este prevazut acest spor?
in contractul individual nu este specificat dar am o anexa la hotararea cu privire la acordarea acestui spor unde este specificata si functia mea si unitatile in care se acorda.
Trebuie sa-i dati in judecata, stiu ca astfel de procese nu costa bani doar timp! Faceti copii dupa documente, eventual marturia unui salariat care a primit acest spor si o dovada in acest sens si consultati un avocat! Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Urgent cum se acorda spor vechime dupa legea 330/2009 catelusnic catelusnic Am o rugaminte. Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie? In luna decembrie 2009 am implinit 5 ani vechime in munca. Asa cum legea prevede, sporul de ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza FOTESCU IOANA FOTESCU IOANA In februarie 2010 am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice de conducere(sef birou), in urma caruia am fost admisa.Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)