Bună ziua. Ne confruntăm cu urmatoarea situație : eu , mama a unei fetițe de 1 și 9 luni( nascuta la 9.08.2023) sunt la o firma care face fuziune cu una din Italia. Contractul meu este susoendat bine inteles, zilele acestea se termina fuziunea si ma preia si pe mine. In Itlia ar trebui sa ma intorc la munca imediat ca la ei legile difera cel putin asa zic patronii. Eu mai am indeminzatie pana 9 iunie, daca ma chiama la munca in Italia, mai iau indemnizatia in Romania pana pe 9 iunie?
Eu as fi vrut sa intru in somaj in situtia data, dar se pare ca nu se poate.
Si inca o intrebare pt sot: i s a spus ca daca își ia cele 2 luni, nu l mai primeste la munca, are 6 luni de cand s a angajat la firma actuala, inainte de nasterea copilului a lucrat 15 ani la aceeasi firma ca si mine( firma care face fuziune).intrebarea este: e legal sa nu l mai primeasca dupa aceste 2 luni? Si ar putea el sa ia stimulent la intoarcere?
Mulțumesc frumos.
Ccc-luna tatalui
Piccolina83
Mi se termina concediul de maternitate pe 26 decembrie.As vrea ca prima luna sa o ia sotul,insa acesta nu mai munceste de 1 an jumatate.Dupa ce s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)