avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAR infiintat in 1992
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAR infiintat in 1992

Buna ziua,
va rog sa ma ajutatri cu cateva clarificari referitoare la un CAR infiintant in anul 1992.
Sunt reprezentantul unui CAR infiintat in 1992, dar care nu mai are activitate de facto de prin 2008; CAR-ul respectiv are cont curent la o banca, subsemnatul fiind reprezentat al acestui cont. In scopul actualizarii datelor, banca mi-a solicitat statutul CAR-ului, sau act de radiere, insa nu detin niciun astfel de document. Eventuale acte ale CAR-ului s-ar fi aflat la persoana mandatata cu evidenta, insa aceasta a decedat de mai bine de 15 ani. De asemenea, banca nu detine niciun deocument de deschidere a contului (arhiva a fost predata/distrusa).
Cum as putea sa aflu daca CAR-ul a fost radiat sau daca mai este in functiune? De asemenea, unde (la ce autoritati) as puteea eventual gasi un statut al CAR-ului respectiv?

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Reinfiintare firma dupa lichidarea uneia anterioare transylvae transylvae Buna la toata lumea. Am nevoie de putin ajutor si tin sa multumesc anticipat pentru el. Am avut o firma care a fost radiata anul trecut ( pe site-ul MF ... (vezi toată discuția)
Radiere sanctiune disciplinara MNG01 MNG01 Buna, Lucrez in sistemul bancar, la acelasi angajator de la terminarea facultatii. In 2009 mi-au dat o sanctiune disciplinara abuziva de penalizare cu 10% la ... (vezi toată discuția)