Bună ziua! Vă rog ajutați-mă cu niște răspunsuri
Am mai multe întrebări
În primul rând sunt divorțat de acum 2 ani ,eu si fosta locuim actual in Belgia, cei 2 copii minori locuiesc cu ea. În România avem o casă si teren pe care deși inițial a fost moștenire de la părinții mei , am făcut acte de vânzare cumpărare iar acum urmează să facem partajul. Eu am discutat cu ea si ar prefera să o despăgubesc pt partea sa
1.Sfatuiti-mă vă rog cum este mai preferabil si ieftin să procedez, printr-un avocat sau prin notar si la ce costuri să mă aștept?
2.Unde ar fi mai indicat să deschid această procedură, în România sau în Belgia iar dacă va fi in România atunci este necesar să fie si ea fizic acolo sau se pot trimite actele pentru semnare și alte lucruri?
3 Ținând cont că terenul + casa au fost estimate la momentul acela in actele la 29300 RON, se va considera de exemplu despăgubirea a jumătate din această sumă sau v-a trebui făcută o nouă evaluare sau pur si simplu ne putem înțelege la o sumă anume cu care să fim ambii de-acord?
In final îmi puteți împărtăși orice aspecte ce nu le-am luat in calcul pentru a fi cât mai bine pregătit