avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua acum vreo 5-6 ani am avut o fapta pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua acum vreo 5-6 ani am avut o fapta pentru loviri și ...

Bună ziua acum vreo 5 6 ani am avut o fapta pentru loviri și alte violente am mers 2 ani la semnat odată la 3 luni la centrul de probațiune după ce am terminat după vreo 2 ani am făcut furt calificat pe timp de noapte astăzi mia zis avocata ca judecătorul vrea sa fac cu executare și ea a cerut cu suspendare ,credeți ca am șanse de scăpare?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alex1990809 , utilizator 10:55, 27 Mai 2025
Bună ziua!
Ce pedeapsăa ați primit la prima faptă?
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian
4 luni cu suspendare și am fost timp de 2 ani la centrul de probațiune 1 data la 3 luni,mulțumesc de răspunsul dumneavoastră!

Sebastian Simon a scris:

Bună ziua!
Ce pedeapsăa ați primit la prima faptă?
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut înainte un dosar pentru loviri și alte violente ... Alex1990809 Alex1990809 Buna ziua am avut înainte un dosar pentru loviri și alte violente în anul 2018 2019 nu mai știu exact acum în 2024 am comis un furt calificat pe timp de ... (vezi toată discuția)
unde se incadreaza situatia? ranire... gicaovidiu gicaovidiu copilul meu an varsta 17 ani au mers la o petrecere ampreuna cu alti prieteni la, un moment dat unul din ei la lovit cu un cutit de bucaarie si la taiat la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters198721 ContSters198721 sunt si martori care au spus ca au vazut decat bataia de telefon nu stie nimeni nimic. se poate scapa de furt calificat sa ramana numai bataia art 180 ... (vezi toată discuția)