avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se incadreaza situatia? Ranire...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se incadreaza situatia? Ranire...

copilul meu an varsta 17 ani au mers la o petrecere ampreuna cu alti prieteni la, un moment dat unul din ei la lovit cu un cutit de bucaarie si la taiat la mana dreapta facandui o rana de 5 cm lam dus la spital la-m pansatapoi am mers la medicul legist si mia dat 9 zile de angrigiri antrebare e eu vreau sa al dau an judecata ce sanse am si daca e de fapta penala si ce sanse am de al trimite an puscarie va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 21:37, 21 Iulie 2010
Puteti formula la plangere la politie pentru infractiunea de lovire sau alte violente prevazuta de art.180 Cod penal in termen de 2 luni de la data la care ati stiut cine este faptuitorul.
loviri si alte violente, pedepsita cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă
Trebuie sa mergeti la politie si sa faceti plangere penala .
Nu stiu in ce masura va ajunge in fata instantei , dar veti putea cere daune de la acesta . Sa va constituiti parte civila odata cu depunerea plangerii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire Amalia Dinu Amalia Dinu doresc sa stiu daca urmatoarele constatari ale medicului legist constituie suficiente probe pentru a demara o actiune penala, avand in vedere ca mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala georgiana-m georgiana-m In urma cu o luna am avut un conflict cu familia sotului meu mai exact cumnatul si soacra mea unde a iesit cu bataie eu avand 4zile de ingrijire si sora mea ... (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)