avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC pana la 7 ani sau program redus
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC pana la 7 ani sau program redus

Am fost in CIC pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copilul meu cu handicap grav, fara asistent personal (acum in varsta de 4 ani). In urma cu un an am revenit la serviciu, dar trebuie sa intru din nou in concediu, intrucat terapiile de recuperare si exersarea acestora acasa necesita prezenta mea. Ma puteti ajuta, va rog:
1. In ce conditii pot solicita program redus de 4 ore / zilnic? In acest caz, angajatorul poate refuza?
2. Pot solicita concediu crestere pana la implinirea varstei de 7 ani de catre copil?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile argumentate.

Alte discuții în legătură

La cate zile de concediu medical am dreptul cand am un copil bolnav de cancer? geandan geandan va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea pe care o am din ianuarie cu copilul meu de 3 ani care e bolnav de cancer. ma intereseaza la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Cic paternal vs. program redus pentru mama smeagull smeagull Buna ziua, Problema: mama aflata in cic doreste intoarcerea la lucru inainte de implinirea celor 2 ani. Tatal copilului va intra el in cic pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil cu certificat de boala cu handicap accentuat 3-7 ani Daniela Cristache Daniela Cristache buna ziua,fetita mea are 2 ani si 8 luni.pina implineste ea 3 ani eu voi avea un an de zile in campul muncii.stiu ca este o lege privind aceasta ... (vezi toată discuția)