avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit 2 incheieri, cu adresa de inaintare, de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit 2 incheieri, cu adresa de inaintare, de instituire a popririi ...

buna dimineata!
va rog frumos sa imi dati o opinie in urmatoarea speta:
am primit 2 incheieri, cu adresa de inaintare, de instituire a popririi pentru prestatorul nostru de salubritate, de la doua birouri de executori judecatoresti. care este ordinea de plata a acestora? in ordine cronologica, in functie de data inregistrarii adreselor sau suma se imparte catre cei doi executori? si care este baza legala ? multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Popriri pe salariu monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va rog, frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un salariat are x popriri in valoare de y lei. Are un salariu de baza lunar brut de ... (vezi toată discuția)
Ordine plata creante mara78 mara78 Buna, Am urmatoarea speta: in luna mai am primit o adresa de infiintare a popririi unor sume de bani pe care urma sa le datoram unui creditor, am fost facut ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)