avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Certificat de rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Certificat de rezidenta fiscala

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu este plecat la munca in strainatate din anul 2023. In Romania, in afara de o masina pe numele lui, nu are nimic. A cerut la Anaf certificat de rezidenta fiscala si ii spun ca nu l poate elibera, deoarece in declaratia 205 figureaza cu venit pe 2024. El nu a depus asa declaratie si nici nu a obtinut vreun venit din cele cuprinse in declaratie. Cum poate afla cine a depus aceasta declaratie sau cum o poate vedea in platforma anaf? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Consiliere fiscală plata cass mtr090035 mtr090035 Bună ziua, Suntem soț și soție, cetățeni români cu rezidenta fiscală în România și locuim de mult timp în afara țării. Avem în țară câteva ... (vezi toată discuția)
Nerezident din 2008, dar obligatii? anamic anamic Sunt plecata din 2008 in afara, in 2010 m-am intors pentru 60 zile, apoi am plecat din nou. Contractul de munca a fost suspendat din 2008 pana in 2014 cand s-a ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Sys_Froggy Sys_Froggy Buna seara, am o neclaritate legata de rezidenta fiscala si nu gasesc speta explicata nicaieri. Eu locuiesc in UK de 10 ani si muncesc aici cu forme legale tot ... (vezi toată discuția)