avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa donez locul de veci unei cunostinte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa donez locul de veci unei cunostinte ...

Buna ziua!
Sunt unicul mostenitor al locului de veci al parintilor mei.Doresc sa donez locul de veci unei cunostinte apropiata de familie.
Pentru acest motiv va rog
sa-mi comunicati ce demersuri trebuie sa fac si ce acte imi sunt necesare.
Multumesc!
Mergeți cu actul de concesiune la un notar public pentru a obține informațiile necesare..(preț,dacă mai sunt necesare acte suplimentate etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donarea dreptului de concesiune obtinut prin testament diantty diantty Buna ziua! Sunt cetatean german, locuiesc in Germania si am obtinut dreptul de concesiune asupra unui loc de veci din Romania, prin testament, de la bunica ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)